Újdonság Kiárusítás
Kód: 492

Mosott petrezselyemgyökér zölddel, csomó

659 Ft
Raktáron

A petrezselyemgyökeret gyakran összekeverik a pasztinákhoz való hasonlósága miatt, bár érdekes módon a zellerrel rokon - ugyanabba a családba, a zellerfélék családjába tartozik. A konyhában sokféleképpen használható. A petrezselyemgyökeret leggyakrabban levesekben és mártásokban, illetve pörköltek és sültek alapanyagaként használják. 

Azonnal pürésíthető, nyersen salátákhoz vagy fokhagymával vagy más aiolival együtt sütve is felhasználható. A zöldje ideális leveshez, burgonyapüréhez vagy akár krém készítéséhez (mixeld össze a zöldet, a fokhagymát, a sót, az olajat és a kedvenc reszelt vagy kenhető sajtodat).

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: